Konsultation – Vägledning / Livshandledning


Vägledning med numerologi

Jag vill hjälpa dig se dig själv tydligare, titta på speciella utmaningar samt resurser och möjligheter. Fundera över attityder och beteenden. Jag försöker ge nya infallsvinklar till att se på dig själv och uppleva vem du är och var du står idag.

Det här är en analys som kan passa både om du vill förstå dig själv bättre, gå vidare med ditt inre helande eller står i en period där de stora frågetecknen tar plats. 
Observera att det inte är fråga om förutsägelser (fast jag också beskriver tidsperioder)

Tid: c:a 60 min Informationen skickas som ljudfil (eller cd) 
Kostnad: 1.750 kr 
Din numerolog är Annika Gauri Langlé, med 40 års erfarenhet av arbete med numerologi och författare till bl. a. två numerologiböcker.

OBS
Vägledningen ges numera på distans (då jag flyttat från Stockholm och stängt min mottagning). Det ingår en halvtimmes telefonkonsultation efteråt för frågor utifrån materialet, om du känner för det.
Välkommen att kontakta mig!

OBS Du behöver vara 20 år för att få göra en numerologisk konsultation hos mig.


Numerologi - Återbesök 

Det här är för dig som fått numerologisk konsultation tidigare och funderat kring dina personliga resurser och utmaningar.
Här fokuserar jag på de energier som dominerar ditt liv just nu (både små och stora perioder du befinner dig i)
Jag belyser vad du kan göra för att vara i rätt flöde. Vad behövs nu för att ditt inre och det yttre ska vara i bättre balans. Vilken attityd och vilket förhållningssätt kan vara lämpligast för att du ska få ut det mesta möjliga av tidsperioden nu och framöver.

Tid: c:a 40 min Informationen skickas som ljudfil 
Kostnad: 1.500 kr om "återbesöket" är inom 15 mån annars 1.750 kr
Kontakta mig här


Mening med livet?

Ibland har livet sån fart att frågan inte ens känns viktig.
Men livet har sina skiftningar och perioder och då och då hamnar vi i situationer då de stora frågetecknen stiger upp. Ibland på grund av dramatiska händelser, alltför stor press eller rent kaos, ibland tycks livet bara blekna och förlora färgen.

Vi behöver tid för tankar och stillhet för att kunna känna att livet inte bara går ut på att överleva. Stunder när vi upplever att vi verkligen är "hemma" i oss själva och har kontakt med vårt innersta kan bidra till att vi inte hamnar i tillstånd av tomhet och utbrändhet.
Ingen annan än Du kan veta var just Dina gränser går. Ingen annan än Du själv kan ta ansvar för Ditt liv och ingen annan vet vad som får Din själ att sjunga.


Fågel i hand

 

 

"Att vårda sig om livet är att bli en av dem som ökar kärlekens makt och gör jorden till ett älskat hem"
Poul Bjerre psykoterapeut, filosof

 


Upp