Födelsedagar 1, 10, 19, 28

Obs Om din födelsedag är 10 eller högre bör du börja med att läsa dess "enkeldag", för att få fullständig information. (En djupare tolkning av dagen får man genom att se på födelsemånaden som påverkar den i hög grad, men det är en ytterligare historia.)

dag 1

Du har nog individualistens drag av vilja, envishet och oberoende och kommer behöva fatta egna beslut och stå för dem. Antagligen är du fylld av idéer och kan säkert ofta befinna dig i tankarnas värld.
Det är mycket som du vill kunna och klara själv men det är möjligt att du ibland hindras av egen otålighet. Det är bra om du kan få "svängrum" och inte tvingas leva inom alltför fasta ramar. Du är antagligen bättre på att sätta igång och hitta på än att slutföra och tålmodigt följa upp saker. Du kan troligen vara väldigt entusiastisk och en inspiratör för andra.
Här finns stort behov av uppmuntran och feed back så du bör se till att andra får möjlighet att ge dig det. Kanske kan du passa för någon form av publikt arbete eller på annat sätt få uppleva att du är i centrum. Inte för att du är egocentrisk utan för att det är så mycket du vill och kan dela med dig av. Men du kan vara betydligt känsligare än vad du ger sken av.
Kanske kan du undervisa, inspirera, skriva eller sälja, åtminstone idéer... viktigast är att du försöker uttrycka din personliga kreativitet, dina idéer eller helt enkelt din personlighet, i en form som passar just dig.
Personexempel:
Prinsessan Diana, Marilyn Monroe, Theresa May, Justin Bieber, Bette Midler, Carina Berg, Carin Götblad, Arja Saijonmaa

dag 10

Du har en stark vitalitet, tycks gilla utmaningar och kan klara av mycket. Många kommer kunna vara beroende av dig på något sätt. Själv ogillar du antagligen i högsta grad att vara beroende eller styrd av någon annan.
Det är möjligt att du kan känna dig ensam, även om ensamhet skulle kunna vara en positiv faktor i ditt liv, och kan ha svårt att veta var du själv ibland ska kunna få uppbackning och bli förstådd. Det är mycket du vill och kanske få du möter som har den kapacitet du söker.
Du har kreativ talang, utforska hur du kan använda den. Din impulsivitet kan vara en utmaning som du får jobba med. Försök att medvetet gå din egen utvecklingsväg och ha tillit till din kraft.
Personexempel:
Mark Levengood, Prinsessan Madeleine, Laleh Pourkarim, Rickard Söderberg, Armand Duplantis, Anna Book, Nikola Tesla, Claire Wikholm, Rod Stewart, Chris Kläfford, Helen Sjöholm

dag 19

Du gillar förändring och omväxling, ogillar konventioner och söker ständig utveckling. Ditt känsloliv är nog ganska rörligt, och kommer antagligen att påverka ditt liv i rätt hög grad.
Troligen lär du dig mycket genom nödvändig anpassning i livet och genom din förståelse för andra. Du tar allvarligt på ansvarstagande och kan ställa upp för andra.
Du kan säkert vara mycket uppfinningsrik och påhittig. Det är viktigt att du får ta itu med det du vill och göra det på ditt eget sätt. Utnyttja din personlighet, det är inte troligt att du försvinner i mängden.
Personexempel:
Indira Gandhi, Boris Johnson, Janis Joplin, Lena Philipsson, Dolly Parton, Ola Salo, Robert Aschberg, Bill Clinton, Edith Piaf

dag 28

Du är troligen ambitiös men kan kanske snabbt vilja gå vidare till något nytt. Mycket kan locka dig från ditt ursprungsmål även om, eller kanske för att, intensiteten i ditt engagemang är så stark.
Här finns både starka känslor och höga ideal. Se till att inte bli besviken på att vi människor är som vi är. Om intensiteten i ditt engagemang får samverka med din vilja och ambition kan du uträtta mycket för det finns väldig styrka och kraft i den här dagens energi.
Partnerskap av olika slag kan vara en viktig del i din livsutveckling.
Personexempel:
Bill Gates, Elon Musk, Margot Wallström, Hasse Alfredsson, Colin Nutley, Soraya Lavasani, Per Oscarsson, David Hellenius, David Lindgren

(Stäng fönstret för att komma tillbaka)

Upp