Födelsedagar 2, 11, 20, 29

Obs Om din födelsedag är 11 eller högre bör du börja med att läsa dess "enkeldag", för att få fullständig information. (En djupare tolkning av dagen får man genom att se på födelsemånaden som påverkar den i hög grad, men det är en ytterligare historia.)

dag 2

Harmoni, samförstånd och vänskap är viktiga för dig, du vill ha en skön och harmonisk värld. Vänner och anförvanter kan ha stor betydelse på grund av den emotionella trygghet de kan ge. Din stora känslighet gör dig särskilt påverkbar av musik och du kan antagligen använda musiken till inspiration och för att hitta inre balans. Utnyttja din varmhjärtade och förstående sida och skapa harmoni även i ditt eget liv.
En utmaning kan vara att lägga alltför höga värderingar på omgivningen. Det är inget fel i sig, men fundera lite över vilka du sätter på piedestal och varför. Ibland kan det kanske göra dig besviken. Sök överhuvudtaget balans i ditt egenvärde.
Du fungerar oftast väldigt bra i samverkan med andra och som arbetsledare kommer du alldeles naturligt att delegera makt till gruppen. Du är troligen väldigt bra på att se detaljer, se bara till att inte fastna i dem, samt att bygga upp rutiner. Vänta inte att någon annan ska ge dig det du vill ha. Vill du ha en skön harmonisk värld, använd din fantasi och starta i din närmiljö.
Personexempel:
Mahatma Ghandi, Mikhail Gorbachev, Lars Lerin, Carolina Klüft, Fredrik Skavlan, Darin Zanyar, Cher, Jerry Hall, Bianca Jagger, Håkan Hellström, Jenny Strömstedt, Gustav Mandelmann

dag 11

Du har både stor energi och stor känslighet och kan nog agera både impulsivt och dramatiskt. Det kan vara bra om du är aktiv och använder dig av din energi, helst både fysiskt och psykiskt. Frustration och otålighet kan annars påverka både kropp och själ. Dina ideal är mycket höga och värderingarna starka. Var inte för sträng mot dig själv.
Använd din intuition tillsammans med din inre inspiration och låt det inte stanna vid dagdrömmande. Det du gör kan komma att påverka och inspirera många. Det är möjligt att du hamnar inför publik, ha tillit till dina förmågor och talanger.
Personexempel:
F. Dostojevskij, Ebba Busch, Malin Berghagen, Tommy Nilsson, Jason Diakité, Gina Dirawi, Sven Wollter, Nils Ferlin, Mauro Scocco, Anders Borg, Bhagwan Rajneesh, William James, Salvador Dali

dag 20

Stor känslighet präglar din natur. Du kan säkert vara praktisk men det är kanske inte ditt starkaste drag.
Det kan ta tid att uttrycka det du vill. Du kan ha svårt att gå rakt på sak för det är viktigt att det du säger förstås på rätt sätt. Du kan passa i många sammanhang där man har nytta av detaljkunskap för exakthet är viktig för dig. Kunskap och utbildning är bra då det ger dig ökat självförtroende, men det är inte alls säkert att du har lust eller ambition att skaffa den.
Du gillar att samarbeta med andra, och kan behöva det både för att få en viss uppbackning och avlasta ditt eget ofta stora ansvarsområde. Det är viktigt att du får samverka med människor som du känner för och kan uppleva gemenskap med. Du kan vara en fin vän och partner.
Personexempel:
Joe Biden, Uri Geller, Måns Herngren, Göran Persson, Monika Zetterlund, David Bohm, Peter Caddy, Björn Skifs, Nicole Kidman, Rihanna, Selma Lagerlöf 

dag 29

Här finns det inspiration i mängd. Det gäller att ta vara på den.
Din stora känslighet och otålighet kan troligen utmana dig. Du ogillar att känna dig underlägsen och det kan trigga en tävlingsinstinkt fast det inte behöver märkas på ytan. När du är positiv finns ingen mer entusiastisk men allt har ju två sidor. Dina känslor är mycket starka.
Du lever ofta i din egen känslovärld dit andra kanske inte når in. Ta vara på det du kan uppleva i ditt dagdrömmande, det ger ovärderlig kunskap i sig. Ditt kärleksfulla hjärta engagerar sig djupt i omvärlden så snart du går ut ur din egen sfär.
Du söker djupt, ha tillit till att du har svaren i dig själv och dela med dig av din kunskap och inspiration.
Personexempel:
Oprah Winfrey, Michael Jackson, J. F. Kennedy, Rolf Lassgård, Petter Stordalen, Emanuel Swedenborg, Babben Larsson, Ken Ring, Fares Fares, Elisabet Höglund, Jan Malmsjö, Orup, Laverne Cox

(Stäng fönstret för att komma tillbaka)

Upp