Födelsedagar 4, 13, 22, 31

Obs Om din födelsedag är 13 eller högre bör du börja med att läsa dess "enkeldag", för att få fullständig information. (En djupare tolkning av dagen får man genom att se på födelsemånaden som påverkar den i hög grad, men det är en ytterligare historia.)

dag 4

Du är troligen en praktisk person som som inte har svårt att arbeta hårt och rätt ofta kommer att göra det. Din uthållighet och förmåga till självdisciplin skulle nog många önska att de hade. Det är möjligt att du driver dig väl hårt och på grund av din lojalitet och ditt ansvarstagande hamnar du lätt i situationer med stora krav. Det finns troligen alldeles för många måsten i ditt liv. Se till att det också finns utrymme för kravlös fritid. Du behöver verkligen koppla av och bara ha trevligt ibland. Kanske göra något kreativt.
Du har ett djupt känsloliv men oftast svårt att visa dina känslor. Tillåt dig att vara mer demonstrativ på det planet, du kommer inte att förlora på det. Försök även att ta emot känslor och uppskattning så att du verkligen känner att de når in i ditt väsen.
Att tillbringa tid i naturen kan vara värdefullt och mycket tillfredsställande för dig. Stillhet, kontemplation och öppenhet för ditt inre kan också öka och stärka din kraft och hjälpa dig sätta gränser för vad du vill ha och behöver på det personliga planet. Du har så lätt att stötta och hjälpa andra, både på arbetet och bland nära och kära men det krävs mycket för att du ska satsa på dig själv.
Personexempel:
Barack Obama, Fredrik Reinfeldt, Izabella Scorupco, Mia Skäringer, Peter Jöback, David Lagercrantz, Pär Lernström, Beyoncé

dag 13

Låt det inte uppstå onödiga missförstånd i relationer för att du inte uttrycker vad du egentligen vill och känner. Det är inte säkert att omgivningen består av tankeläsare. Din stora värme och innerlighet får du förhoppningsvis att nå ut till omgivningen men ta inte saker för givna, var tydligare när det gäller känslor. Du har troligen en härlig humor använd den då med glädje och kreativitet. Din kreativitet kan antagligen användas som en utloppsväg för ditt känsloliv och vissa perioder i livet kan du säkert må särskilt bra av att försöka hitta egna skapande former. Förändringar är bra för dig men trevligast är de naturligtvis när du själv skapar dem.
Personexempel:
Frida Hansdotter, Emma Sjöberg, Pia Sundhage, Prins Carl Philip, Whoopi Goldberg, Carl Johan De Geer,  Stellan Skarsgård, Lars Ohly, Taylor Swift 

dag 22

Mycket energi är här fördelad över känsloliv, tankar och din praktiska sida. Antagligen kommer du att uppleva att din energi rör sig som ebb och flod. Det är som det ska. Du har ett stort behov av att vara aktiv och prestera men även att då och då dra dig in i dig själv för tankar och känslor, helt enkelt för att komma i fas med ditt inre. Det är nödvändigt för dig att finna lugn för kropp och själ då och då om du ska kunna upprätthålla balansen i ditt intensiva liv. Du kan klara så mycket och vara väldigt produktiv, försök att få distans till dig själv och inse att man inte är det man presterar.
Personexempel:
Charlotte Kalla, Jack Nicholson, Maryl Streep, Elizabeth Warren, August Strindberg, Immanuel Kant, Carl Jan Granqvist, Doris Lessing, Carl Larsson, Gustaf Fröding

dag 31

Du behöver på något sätt få utlopp för stark kreativitet i ditt liv och arbete. Det är din uppgift att se till att det du gör känns bra och meningsfullt. Det är möjligt att du har litterär eller annan artistisk begåvning att arbeta utifrån. Idoghet och engagemang kan komma att prägla ditt arbetsliv. Du ser antagligen också till att det blir en del utmaningar att jobba med.
Du har säkert starka åsikter och kan nog argumentera och kämpa för det du tror på men din stora känslighet kommer kanske bara de allra närmaste att känna till.
Personexempel:
Linnea Claeson, Maria Montessori, Erik Gadd, J.K. Rowling, Alva Myrdal, Lena Cronqvist, Mari Jungstedt, Justin Timberlake, Ken Wilber

(Stäng fönstret för att komma tillbaka)

Upp