Födelsedagar 5, 14, 23

Obs Om din födelsedag är 14 eller högre bör du börja med att läsa dess "enkeldag", för att få fullständig information. (En djupare tolkning av dagen får man genom att se på födelsemånaden som påverkar den i hög grad, men det är en ytterligare historia.)

dag 5

Du har stort behov av variation och frihet i ditt liv, kan vara både nyfiken och rastlös. Bra om du har möjlighet till omväxling och kanske vidareutveckling av det du gör, annars kan du känna dig låst eller frustrerad och varken du eller omgivningen gillar den situationen. Du kan ha många "bollar i luften" och om ditt arbete inte ger dig tillräcklig stimulans kommer du i högre grad söka den på fritiden. Kan vara mycket entusiastisk och ha stark personlig utstrålning. Troligen har du både stark mental och fysisk energi. Det är bra om du utnyttjar den fysiska genom att hålla dig i rörelse, både kropp och själ mår bra av det.
Resor kan vara givande både på grund av ditt människointresse och behovet av kommunikation i största allmänhet. Kommunikationsbehovet kan också föra dig till yrken där du får marknadsföra saker eller idéer, eller kanske undervisa.
Personexempel:
Marie Louise Ekman, Tony Irving, Helena Bergström, Andreas Lundstedt, Adéle, Freddie Mercury, Katarina Frostenson, Patrik Sjöberg, Sara Danius, Tage Danielsson, Rosa Luxenburg

dag 14

Du har en stark känslonatur men ska också använda dig av din utomordentligt fina intuition. På grund av den kan du också vara en utmärkt analytiker. Kanske är du impulsiv men handlar troligen mest utifrån din disciplinkänsla. Det kan finnas en spännande dualism i din personlighet. På grund av ditt omväxlingsbehov behöver du en hel del utmaningar och du ser definitivt till att inte ha tråkigt i livet. Det finns utmaningar av de mest skilda slag, vilka andra kanske inte skulle våga sig in på, som du kan engagera dig i.
Personexempel:
Albert Einstein, Ingmar Bergman, Astrid Lindgren, Kronprinsessan Victoria, Maria Lundqvist, Anna Kinberg Batra, Suzanne Reuter, Kristian Luuk, Amy Winehouse, Donald Trump, Sverker Olofsson, Göran Tunström, Benjamin Ingrosso

dag 23

Du kan ha ett speciellt intresse för människor. När du både använder känsla och intuition kan du förstå och ibland kanske även påverka människor på ett särskilt sätt.
På grund av det och din iakttagelseförmåga är det möjligt att du sysslar med det som har att göra med människans liv, kropp och själ. Du har en inneboende stolthet och behöver få uppskattning för det du gör. Se till att försätta dig i situationer där det är möjligt.
Det är troligt att du agerar med engagemang och intensitet men du är betydligt känsligare än vad som märks på ytan.
Personexempel:
Drottning Silvia, Akira Kurosawa, Erich From, Dane Rudhyar, P.O.Enquist, Pär Lagerkvist, Magdalena Andersson, Titiyo, Mariette Hansson, Ulla Skoog,  Bruce Springsteen, Lena Nyman, Per Morberg, Knut Knutsson

(Stäng fönstret för att komma tillbaka)

Upp