Födelsedagar 6, 15, 24

Obs Om din födelsedag är 15 eller högre bör du börja med att läsa dess "enkeldag", för att få fullständig information. (En djupare tolkning av dagen får man genom att se på födelsemånaden som påverkar den i hög grad, men det är en ytterligare historia.)

dag 6

Relationer kommer att vara mycket viktiga livet igenom för dig (det betyder inte nödvändigtvis att de är enkla). Vänskap, partnerskap och alla typer av ansvarsrelationer har stor betydelse för, och påverkan på, ditt liv. Du känner starkt och djupt och kan betyda mycket för många. Här finns ett behov att kunna vara till hjälp för andra på ett eller annat sätt. Du har mycket svårt för orättvisor men ogillar egentligen alla slags oharmoniska situationer där det är någon konflikt människor emellan. Det bästa du kan göra är att försöka hjälpa till att skapa den harmoni du söker utan att för den skull lägga dig i eller försöka styra andra människors liv för mycket.
Du har höga ideal. Om du kämpar för något du tycker är rätt kommer du att göra det med både kraft och envishet.
Ditt hem kan vara en mycket viktig bas. Viktigt att du där kan få uttrycka och uppleva ditt behov av skönhet och harmoni. Kanske finns någon artistisk eller kreativ sida hos dig. Färg och form kan ha stor betydelse för ditt liv. Om du har en vital kropp är det mycket möjligt att din röst är harmonisk och klangfull. Många i "6-dagsackordet" kan ha möjlighet att använda sin röst för att uttrycka sig på ett särskilt sätt.
Kropp och själ är områden som kan kännas viktiga. Hälsa, mat, motion, kropps- och skönhetsvård ligger alla under denna dags energi.
Du kommer vilja skapa skönhet och harmoni i världen, vare sig det sker på ut- eller insidan men du kommer att göra det på ditt sätt i enlighet med dina känslor och åsikter.
Personexempel:
Frida Kahlo, Prinsessan Sofia, Louise Hoffsten, Sigmund Freud, George W. Bush, Dalai Lama, Jeanne d´Arc, Tony Blair, Alan Watts, 

dag 15

Du kommer att ta ansvar och vilja skapa balans och harmoni i livet. Ditt intresse för människans liv och behov kan göra att du sysslar med något inom det området. Det är viktigt att du får göra saker på ditt eget sätt och kan växa ur sammanhang som är små till något större om du känner för det. Utveckling är nödvändig för dig och du bör vara öppen för nya idéer. Det kan kännas angeläget att kunna skapa något du tror på. Det är möjligt att kroppsträning är ett intresse för du kan ha en stark vitalitet. Om du vill "sikta mot stjärnorna" ska du definitivt göra det.
Personexempel:
Pernilla Wiberg, Tobias Karlsson, Daniel Westling, Napoleon, Martin Luther King, Jerry Williams,  Carl Bildt, Malou von Sievers, Margareta Krook,  Laila Bagge, Veronica Maggio, Agatha Christie

dag 24

Dina närmaste kommer att vara väldigt väsentliga i ditt liv. Det är troligt att många kommer att förlita sig på ditt ansvarstagande och omsorg. Att ställa upp för omgivningen är för dig något självklart.
Kanske har du en artistisk känsla som du vill hitta ett utlopp för, tappa inte bort den i så fall. Kanske kan din röst vara ett redskap som du kan göra något av. Det är möjligt att du har en stark personlig utstrålning. Använd dig av den när du behöver göra intryck och gör kanske hellre ett personligt besök än att skicka ett mail eller liknande. Om du har en vårdande eller terapeutisk funktion kan du vara säker på att din personlighet kan ha betydelse i sammanhanget.
Personexempel:
Steve Jobs, Bo Setterlind, Pernilla Wahlgren, Barbara Streisand, Amelia Earhart, Bob Dylan, Peter Settman

(Stäng fönstret för att komma tillbaka)

Upp