Födelsedagar 8, 17, 26

Obs Om din födelsedag är 17 eller högre bör du börja med att läsa dess "enkeldag", för att få fullständig information. (En djupare tolkning av dagen får man genom att se på födelsemånaden som påverkar den i hög grad, men det är en ytterligare historia.)

dag 8

Du vill ta livet i egna händer och satsa på det du själv tror på. Det är sällan det småskaliga som intresserar dig utan du tänker mer i de stora formerna vare sig du ger mycket eller tjänar mycket. Den materiella världen ska vara viktig för dig och du kan vara stolt över det du har och förverkligar. En filosofisk sida finns som gör att du har mycket funderingar och kanske kan du känna av en slags inre ensamhet. Du kan missförstås av den som inte ser din känslighet, ditt goda hjärta och din individualism. Ärlighet och respekt är troligen mycket viktiga värderingar i ditt liv och du kan nog vara mycket generös.
Du kan både ha visioner och idéer du vill förverkliga och en inneboende kreativitet som gör att du klarar av det. Om du har tolerans och använder ditt goda omdöme, kan ditt liv utveckla sig mycket bra.
Personexempel:
Rikard Wolff, Carola Häggqvist, Katrin Sundberg, Mikael Nyqvist, Cornelis Vreesvijk, Claes Malmberg, Stephen Hawkins, David Attenborough, Elvis Presley, Bernie Sanders, James Dean, Kim Jong-un

dag 17

Du har fasta och bestämda åsikter och kan nog vara ganska envis. Det finns både mod, allvar och stolthet i din utstrålning och du ser logiken och det rationella som viktiga faktorer i livet vad du än sysslar med. Du behöver en hel del ensamhet för funderingar och det är inte troligt att du tvekar gå din egen väg i livet även om den kräver mycket av dig.
Det finns en viss chans att du intresserar dig för det litterära. Kanske genom att skriva något själv. Dina åsikter kommer du att vilja förmedla och dina logiska insikter kan visst vara av ett sådant slag att inte bara du utan även andra kan uppfatta dem som värdefulla.
Personexempel:
Angela Merkel, Jan Guillou, Anders Tegnell, Birgit Nilsson, Michelle Obama, Thorsten Flink, Fredrika Bremer, Sarah Sjöström, Alexander Bard, Lucas Moodysson, Jimmie Åkesson

dag 26

Du kan nog vara ganska kritisk och det är möjligt att du har en speciell humor. Troligen har du en både spännande, intensiv och komplex personlighet. Det är mycket du vill och det som gäller är nog storskaligt. Du har starka åsikter men kan ha svårt att slita dig loss från konventioner eller annat som du tror hindrar din utveckling och det kan möjligen skapa en känsla av kamp. Det kanske inte är många som når in och får lära känna ditt verkliga känslojag.
När du vågar gå din egen väg och ha tillit till din mäktiga inre kraft kan du säkert förverkliga det du djupast vill och många fält kan ligga öppna.
Personexempel:
Therese Alshammar, Michel Tornéus, Ida Ingemarsdotter, Hillary Clinton, Melanie Trump, Moder Teresa, Hilma af Klint, Stina Ekblad, Karin Boye, Eileen Caddy, Joseph Campell, Johnny Cash, Carl Gustav Jung

(Stäng fönstret för att komma tillbaka)

Upp